miercuri, 29 mai 2013

Curs PowerPoint

       Microsoft PowerPoint  este un program de birotică, produs de Microsoft care face parte din suita de programe Microsoft Office, utilizat pentru efectuarea unor prezentări grafice. El are următoarele avantaje:
   Are același tip de interfață ca și celelalte aplicații din set și aceeași organizare a sistemului de meniuri și a barelor cu instrumente, usurand procesul de învățare a operării cu interfața aplicației.Permite integrarea într-o prezentare a informațiilor create cu aplicațiile Word și Excel.
             Aplicația PowerPoint, fiind orientată pe prelucrarea unor documente specifice (prezentările), folosește entități și concepte specifice, altele decât cele folosite de aplicațiile studiate din setul de programe Microsoft Office.
         Prezentările PowerPoint constau dintr-un număr de pagini individuale sau "cadre" sau "slide"-uri. Termenul "slide" este o trimitere la proiector de diapozitive . Diapozitive pot conține text, grafică, sunet, filme, și alte obiecte, care pot fi aranjate în mod liber. Acestea pot fi create atât separat, cât și cu ajutorul unui șablon sau "Slide Master".
Prezentarea poate fi imprimată, afișată în direct pe un calculator, sau cu ajutorul unui proiector video.


        Microsoft Office PowerPoint Viewer este un program folosit pentru a rula prezentări pe computere care nu au PowerPoint instalat. Acest program se află de obicei pe kit-ul de instalare al versiunii de Microsoft Office cu care a fost instalat și PowerPoint, sau de pe site-ul Web Microsoft Office Online, în aceleași condiții de licență ca și programele din suita Microsoft Office.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu