miercuri, 29 mai 2013

Curs Creare Site



    In acest articol vom discuta despre construirea unui site pas cu pas din punct de vedere al beneficiarului. Acest articol este adresat persoanelor care nu poseda cunostinte tehnice in domeniu scopul fiind acela de a va informa in ceea ce priveste pasii necesari pentru cursului de creare a unui site.
   In mod evident, primul si cele mai important pas in construirea unui site il reprezinta planificarea initiala. In acest sens trebuie sa identificam care este scopul site-ului ce urmeaza a fi dezvoltat, ce anume dorim de la acest site, cui ne adresam si ce anume dorim sa comunicam vizitatorilor.
In urma acestui prim proces vom identifica si acele cuvinte cheie care definesc insasi esenta site-ului. Este vorba despre o serie de cuvinte sau expresii care sunt cele mai potrivite atunci cand ne gandim cum am descrie site-ul in cateva cuvinte. In baza acestor cuvinte/expresii cheie se va face optimizare seo
       Doarece orice site are deja o concurenta mai mult sau mai putin prezenta, este necesara o analiza serioasa a site-urilor concurente. Metoda de a gasi site-urile concurente este una foarte simpla: pur si simplu cautati in motorul de cautare (google) acele cuvinte/expresii cheie identificate in pasul anterior. Veti constata ca exista intr-adevar un numar suficient de site-uri concurente care necesita sa le analizati destul de atent. Scopul este sa identificati oferta acelor site-uri, ce cuvinte/expresii cheie se afla la baza paginilor si calitatea/originalitatea continutului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu